Австралија

Намалената миграција во Австралија е закана за нејзината економија

October 21, 2015 175

Последните истражувањата покажуваат дека намалувањето на бројот на населението, како и намалената миграција, можат да имаат сериозни последици по економијата на Австралија. Многу странци кои […]


cheap fjallraven backpack cheap swissgear backpack NCS NEWS web NCS European websites Japan porn video cheap hydro flask Water bottle cheap anello backpack NCS European News Web free sex video Ncs National news