Австралија

Намалената миграција во Австралија е закана за нејзината економија

October 21, 2015 486

Последните истражувањата покажуваат дека намалувањето на бројот на населението, како и намалената миграција, можат да имаат сериозни последици по економијата на Австралија. Многу странци кои […]


the north face jacket News Air Max Outlet Online Italia National Colombia Jersey ポルノ映画 FTU, FACTUM BOOKS free sex movie Tennessee Titans Jerseys European News Web Basketball