ВАШИОТ ПРОИЗВОД ПРВ

Од нарачка до достава за помалку од 48 часа, вашиот производ е секогаш на прво место.

Дистрибуција


Со нашата интегрирана логистика и обемна дистрибутивна мрежа, вашите производи секогаш ќе бидат доставени навремено, прецизно и безбедно.

Продажба


Нашиот процес на продажба на производите се изведува со голема прецизност не само до продажните места, туку и до крајните потрошувачи.

Најголемата дистрибутивна мрежа во државата


Територијата на Македонија целосно ја покриваме со 18 дистрибутивни центри и над 1,500 дневни посети и достави во повеќе од 6,000 продажни места ширум државата.

18
ДИСТРИБУТИВНИ
ЦЕНТРИ

со вкупно над 5,000 м2 магацински простор на територијата на Македонија.

140
ДИСТРИБУТИВНИ
ВОЗИЛА

опремени со најнова технологија за следење и дневно планирање на рути.

145
ПРОФЕСИОНАЛЦИ
ЗА ПРОДАЖБА

кои постојано го прошируваат своето знаење за дистрибуција и логистика.

1,500
ДНЕВНИ
ДОСТАВИ

и посети во над 6,000 различни продажни места ширум државата.

Нашите партнери

Еуро Табак ги нуди своите услуги на клиенти од број различни индустрии, вклучувајќи прерамбена, тутун, хемиска, телекомуникациска и хигиена за домаќинства.

Дознајте од нашите партнери

Ние се гордееме со нивото на задоволство на нашите партнери, како и пласманот на нивните производи, продажбата, и задоволните купувачи.

Imperial Tobacco со големо внимание ги избира и промовира деловните односи со нивните најважни партнери – дистрибутерите. Еуро Табак е еден од нив. Нашите долгорочни деловни односи ни овозможуваат да бидеме успешни во донесувањето на нашите производи блиску до купувачите и потрошувачите на нашиот пазар.

Кирил Величковски
Market Manager Southern Balkans
Спремни сте за понуда?

Доколку сте заинтересирани за соработка, пополнете ја формата и испратете ни барање за понуда. Нашиот тим ќе ви одговори во најбрзо можно време.


Japanese porn video,Asian porn video,Japanese porn movie,Asian porn movie,Europe and America porn video,Europe and America porn movie cheap Ncs yeti cup cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs gymshark Yoga clothing Ncs's News cheap Ncs off white Sportswear free sex movie,mobile porn,gay movie,free porn movie,porno gratis,movie porno gratis. NCS European News Web cheap Ncs swissgear backpack Ncs National news