АДЕЛ ХОЛДИНГ

АДЕЛ ХОЛДИНГ е група на компании кои што работат во различни бизнис сфери: градежништво, логистика, недвижности, трговија, дистрибуција и маркетинг.

Дали сте во потрага по најдобриот изведувач на вашиот градежен проект?

Градежништво и инженерство

Ние сме подготвени да ви овозможиме да ги реализирате сите идеи. Еуровиа успеа да ги реализира сите проекти доверени од своите соработници.

Јавно-приватно партнерство

Еуровиа убедливо работи и во областа на логистиката и трговијата, како една од основната активност за нашата компанија.

Недвижности

Нашата компанија е она која инвестира постојано и со голема сигурност во недвижниот имот.

Енергетика

Со големата доверба во нашата компанија и луѓето кои ја организираат и водат работата, ние сме убедени во брзото создавање на новата филијала Адел Холдинг.

Соопштение за медиумите

Наши проекти

1
Произоден Погон МОНИКО –...
ВО ПРОЦЕС
1
Станбен Објект – Скопје
ВО ПРОЦЕС
1
Производен погон ПОЛИЕСТЕР...
ВО ПРОЦЕС
arberia
Станбен и деловен објект R...
ЗАВРШЕНИ
DSC00998aa
Индивидуален станбен објек...
ВО ПРОЦЕС
1
Театар и Библиотека – Те...
ВО ПРОЦЕС

Бесплатни пресметки

Мапа на проекти

projects_map

Excellence Сертификат

 

cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs tumi backpack Ncs's News NCS European News Web cheap Ncs anello backpack Ncs Shopping NCS NEWS web cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs swissgear backpack