We are evolving your ideas…

Добредојдовте на официјалната Интернет страница на ЕВОЛВИНГ, компанија која ви помага да ги развиете, надградите и остварите своите идеи…

Нашите задоволни клиенти можат да ви ја потврдат нашата професионалност, посветенот, експертиза и високи стандарди.

Ние со задоволство го прифаќаме предизвикот заедно да работиме на остварување на вашите идеи...

>> Повеќе за компанијата

Потенцијални клиенти

Ние и животната средина

* Ги промовираме начелата на заштита на животната средина

* Го минимизираме отпадот преку грижливо и ефикасно користење на сите материјали и енергија

* Помагаме во изнаоѓање на решенија за проблемите и континуирано работиме на унапредување на системот за заштита на животната средина

* Донираме за активности кои имаат за цел да ја заштитат и унапредат животната средина.

Регулатива за животната средина

Погледнете ги важечките законскии и подзаконски акти од областа на животната средина. За дополнителни прашања, секогаш ви стоиме на располагање.

Последни написи на блог

Според податоците на Државниот завод за статистика на Македонија, вкупното количество на собран комунален отпад во 2008 година ...
Решение за комунален отпад

cheap swissgear backpack cheap off white Sportswear free sex movie cheap yeti cup free sex video cheap tumi backpack Shopping Japan porn video News web cheap anello backpack