oprema

Компанијата ЕВРОХЕМ е основана 1991 година и основна дејност е производство и трговија со хемија и хемиски производи. Од 2001 година стануваме генерални застапници на Marigold Industrial подоцна Comasec-Marigold, водечка компанија во светот, специјализирана за производство на заштитни ракавици. Во 2009 ја основаме и ЕВРОХЕМ-КРИСТИ  која се специјализира за производство и продажба на  Лични Заштитни Средства. Располагаме со повеќе од 200 типови на ракавици за најразлични намени, заштитни чевли, заштита на глава, очи и дишните патишта, работна облека итн.   
Покрај програмата на ХТЗ опрема, вршиме производство и трговија со хемиски производи за повеќе индустрии (прехрамбена,  производство на бои и лакови, пластика, адитиви за градежништво, хартија, козметика итн.)

Room

European News Web cheap swissgear backpack European News Web cheap fjallraven backpack cheap yeti cup cheap gymshark Yoga clothing cheap anello backpack Japan porn video Asian sex video free sex video