ВАШИОТ 
МОСТ
ДО НОВИ
ПАЗАРИ

EWOPHARMA – ВАШИОТ ВЛЕЗ НА ФАРМАЦЕВТСКИТЕ ПАЗАРИ ВО ЦЕНТРАЛНА И ИСТОЧНА ЕВРОПА

Фармацевската компанија Ewopharma е основана во 1959 година. Ние црпиме знаење од декади искуство во здравствената индустрија со цел да им овозможиме на нашите партнерски компании пристап до фармацевтските пазари во Централна и Источна Европа (ЦИЕ) и Швајцарија. Нашиот персонализиран маркетиншки пристап им помага на компаниите во фармацевтскиот сектор да ги прошират своите бизнис  активности на меѓународно ниво рамо-до-рамо со нивниот локален партнер - со тоа нудејќи ги производите за здравствена заштита на далеку поголем пазар.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

НАШЕТО
ПОРТФОЛИО

Секогаш се стремиме кон иновативни, нови производи со рецепт и производи без рецепт за подобрување на квалитетот на животот на пациентите и потрошувачите на нашата територија.

 

ПАРТНЕРИ И
БРЕНДОВИ

Ние сме горди што сме избрани како партнери за иновативни производи во фармацевтскиот сектор. Многу ги цениме нашите долгорочни соработки од кои придобивки имаат сите вклучени страни.

ТЕРИТОРИЈА


free sex video cheap Ncs hydro flask Water bottle NCS European News Web NCS European websites Ncs's News NCS European News Web cheap Ncs anello backpack cheap Ncs yeti cup NCS NEWS web free sex movie