Екологија и заштита на околината Macedonian English


Ezo-teh

ЕЗО ТЕХ услуги во процесната индустрија и управување со индустрискиот отпад на еколошки прифатлив начин:

• Индустриско чистење

• Управител со индустриски отпад

• Санација

• Консалтинг и инженеринг во областа на индустриски отпад

 

Езо-Тех - водечки во полето на одржливо управување со отпад

Езо-Тех нуди високо квалитетни, одржливи и финансиски ефикасни решенија за управување со отпадот за индустриски компании и јавни претпријатија. За секој вид на отпад нудиме прилагодливо решение благодарејќи на нашиот широк спектар на искуства и експертизи и можност за рециклирање и преработка со трети лица. Одржливоста и финансиски ефикасните решенија и предвидување на сите работи во името на клиентот се од клучно значење за услугите кои се нудат. Благодарение на големото искуство и KNOW-HOW, корисниците секогаш можат да се потпрат на нас за транспарентно и правилно управување со својот отпад.

Наша мисија

Ние нудиме решенија за управување со отпадот од сите негови аспекти, како за компании така и за јавни претпријатија. Со нашиот Целосен управувачки пристап кон отпадот целиме кон најголемите индустриски компании во земјата и регионот. Водени сме од грижата кон животната средина и од економски и општествени одговорни одлуки и инвестираме во консултации и долгорочни односи со сите заинтересирани страни. На тој начин ние сме водечки во полето на управување со отпад. Нашата мисија е наша секојдневна тема во сите одлуки кои ги прави Езо-Тех.

©Ezo-Teh 2009-2015 powered by Alfatek Intelligence


cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs hydro flask Water bottle free sex movie,mobile porn,gay movie,free porn movie,porno gratis,movie porno gratis. Ncs's News Ncs Shopping NCS European News Web cheap Ncs tumi backpack NCS NEWS web cheap Ncs yeti cup free sex video,mobile sex,Gay video,free porn video,sex gratis,videos porno gratis.