ПРОИЗВОДСТВО

proizvodstvo

Дејноста на Фабриката се простира, од производство на армирано – бетонски елементи за изградба на индустриски објекти, трафостаници, далеководи, мостови, па се до изработка и монтажа на урбана опрема.

ИЗВЕДБА

izvedba 3

Изведбата на градежни објекти спаѓа во основните дејности на Фабрика Карпош која започнала да се занимава со изведба, како професионален тим за вградување – монтажа на бетонските елементи што се дел од производната палета на Фабриката.

ТРАНСПОРТ

transport 2

Транспортот во една успешна градежна фирма е нераскинлив дел од дејноста на истата кој придонесува за успешна реализација и влијае на формирањето на општиот впечаток за компанијата во целост.65 godini karpos

Лидери во градежната индустрија

ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ

ВРАБОТЕНИ

ДОБИЕНИ НАГРАДИ

Наши Партнери


Ncs Shopping NCS NEWS web Asian sex video cheap fjallraven backpack cheap tumi backpack cheap yeti cup NCS European websites cheap hydro flask Water bottle NCS European News Web Japan porn video