Доверба во знаењето и искуството
тел: (+389 2) 2700-773   [email protected]
BIOFREEZE

BiofreezeКрио терапија
Ладна метода

повеќе

Copan UriSWAB

CopanОсновен раствор за урина, собирање и транспорт

повеќе

Toral

Орален имуностимулатор.

Превенција од честиреспираторни инфекции

повеќе

За нас

Добро дојдовте на нашата веб страна.

Трговското  друштво за производство, промет и услуги ФАРМА - 5 ДООЕЛ од Скопје, успешно постои и работи на територијата на Република Македонија од 2000 година, при тоа исполнувајќи ги своите обврски и задачи коректно и навремено до крајните потрошувачи.

Нашата фирма се занимава со промет на големо со лекови, помошни лековити средства , медицински помагала , вакцини и серуми, алергени , лабораториски потрошен материјал, микробиолошки подлоги , како и медицински, велнес , детски , домашни и професионални производи наменети за Вашето семејно здравје.

ФАРМА - 5 Дооел располага со едуциран стручен кадар од областа на медицината и фармацијата , како и правна и економска служба кои секогаш се спремни да одговорат на работните обврски стручно, квалитетно и ефикасно .

Каталог
Медицински производи
Убавина и здравје
Детски програм
Домашно здравје
Професионални уреди
Резервни делови
Лиобиф
Регулатор на цревната флора
Пробиотик со најдолга традиција

повеќе
Имонубиолошки производи

ТОРЛАК Во терапија на Генитоуринарни инфекции

- LAKTOVAKCINA
- LAKTOVAG
- POLYFLAMIN
- PREVALUR

повеќе

© Фарма 5 - 2008

cheap anello backpack cheap off white Sportswear free sex video cheap hydro flask Water bottle free sex movie Shopping European websites Asian sex video European News Web cheap swissgear backpack