loading

Од сега АМА кафе на македонскиот пазар .. Енеа дооел (членка на Адел Холдинг) ја претставува АМА кафе за вас !

Ексклузивна и деликатна мешавина, за која е потребно време, посветеност и искуство за една единствена цел: создавање на вистинско кафе во чаша. Разновидните зрна кафе кои се одгледуваат во различни и повеќето од нив добро познати насади се внимателно одбрани и преку италијанската традиција на состојки ви нудиме целосен вкус на кафе со уникатен баланс.

Билтен

Потпишувањето се за нашиот билтен ви дава ексклузивен пристап до нашето Отварање!

Контакт

 • Емаил

  [email protected]

 • Адреса

  улица 101 | бр. 15
  1226 Желино | Тетово, Македонија

 • Телефон

  044 350 991

Пишете ни


Ncs Shopping Ncs's News NCS European websites NCS European News Web cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs yeti cup cheap Ncs fjallraven backpack Ncs National news NCS NEWS web cheap Ncs anello backpack