ISO 9001

За нас

Фирмата ФЛЕКСОПРИНТ ТП Скопје е печатница во приватна сопственост која работи и постои од 2000 година. Од самиот почеток печатницата инвестира во нови машини, технологија како и во едукација на високо квалитетен кадар кој е подготвен да се соочи со квалитетен производ од најмодерните достигнувања на стандардите на меѓународниот пазар.

Денес ФЛЕКСОПРИНТ ТП Скопје располага со најнова технологија во машини за печатење, сечење, ламинирање и комплетна припрема.

СЕРТИФИКАТ

ФЛЕКСИБИЛНА АМБАЛАЖА

home macs

cheap Ncs yeti cup Japanese porn video,Asian porn video,Japanese porn movie,Asian porn movie,Europe and America porn video,Europe and America porn movie cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs fjallraven backpack NCS European News Web NCS European News Web cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs tumi backpack Japanese sex video,Asian sex video,Japanese sex movie,Asian sex movie,Europe and America sex video,Europe and America sex movie Ncs National news