Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

 

ФОРМА дооел e семејна фирма, основана 1991 година, која по повеќе од дваесет и пет  годишно постоење се етаблира како лидер во областа на индустриско кодирање маркирање и контрола на Македонскиот Пазар. Со својата партнерска мрежа на светски познати компании: Videojet Technologies, Carl-Valentin, Korthofah, SIC MarkingPrisma Industriale и Reiner, нуди широк дијапазон на решенија за кодирање, маркирање и контрола во индустријата и тоа:
 
Videojet Technologies - САД е најголем светски производител на уреди за безконтактно маркирање на производи, и е дел од портфлиото на групацијата Danaher (www.danaher.com), која е Fortune 500 компанија.
Valentin Carl - Германија е производител на термал-трансфер принтери за етикети и системи за етикетирање.
SIC Marking - Франција е водечки светски производител на уреди за маркирање по пат на директно гравирање во материјалот со ударна игла.
Prisma Industriale - е водечки италијански производител на метал детектори за контрола на производство и имплементација на НАССР системот.
Reiner – Германија е единствен светски производител на рачни инк-џет уреди за мануелно обележување на производи.

 


cheap Ncs hydro flask Water bottle free sex video NCS European websites cheap Ncs swissgear backpack Japan porn video Asian sex video NCS NEWS web cheap Ncs anello backpack cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs tumi backpack