Close

За Gentelmen’s Expo ‘18

GE’18 е многу повеќе од обичен саем на потрошувачи. Тоа e настан посветен на стилот и начинот на живот на машкиот пол, каде се создаваат незаборавни, забавни и интерактивни искуства. Место каде што мажите ќе се поврзат со брендови кои ги прават посебни. Настанот има за цел да ги издвои и презентира на едно место најновите трендови од машкиот свет.

Зошто да бидете дел од првиот GE ’18?

Креирање искуства за брендовите наспроти конвенционални изложбени штандови.

Иксуството кое ќе биде понудено ќе резултира со зголемено препознавање на Вашиот бренд (brand awareness).

Создавање на силна врска помеѓу Џентлмените и Вашиот бренд. Тие се заинтересирани да ја слушнат историјата и приказната позади Вашиот производ, процесот на создавање и како да го употребуваат со цел да го збогатат нивното секојдневие.

Целна група мажи 19+

Малку потешко е да се допре до вкусовите на оваа целно демпографска група, затоа нa GE’18 ќе понудиме само квалитетни и нови искуства.

Статистики

Позитивно и долготрајно сеќавање на брендовите е зголемено за 2.6x преку креирањето на интерактивни искуства кои ги поттикнуваат страстите.

Цел на GE’18

Нашите џентлмени ќе го посетат GE’18 за да ги идеализираат и персонализираат “добрите работи” кои ги прават вистински мажи и да откриваат нови интересни начини како да станат подобра верзија на самите себе.

Изложувачи и Атракции на GE’18 (во програмата)

Стил на облекување, аксесоари, стајлинг на брада и бркови, врзување на кравата, Game room, дегустација на виски и други алкохолни пијалоци, енергетски пијалоци и екстремни атракции, Gentlemen’s Lounge Zone, демонстрација на виткање кубански пури, најнови tech гаџети, автомобили/мотори, многу музика, предавања за заштита на машко здравје, излагања и лични приказни од успешни мажи кај нас и уште многу други атракции.

Вмрежување во КЛУБ НА ЏЕНТЛМЕНИ

Зачленување во Клуб на џентлмени со стекнувње на привилигирана Gentlemen’s club картичка за поврзување на џентлмените и брендовите.

Присуство на вечер на џентлмени организирана од Боттега Евенти.

База на џентлменска клиентела и специјални привилегии кои доаѓаат со неа (присуство на специјални настани и членски попусти).

Нашата поддршка

…докдолку имате веќе некаква замисла за Ваша презентација, тимот на GE’18 ќе ви овозможи логистичка реализација.

…доколку сте заинтересирани заедно со нашиот тим да осмислиме и визуализираме концептуално искуство.

Who We Are

Боттега Евенти е компанија која од 2012 година ги следи европските и воведува нови трендови за уредување и организирање на настани. Преку константното инвестирање во дизајн концепти и светлосни модуларни елементи од Милано и Валенсиа се стремиме да ги сплотиме добриот дизајн и функционалноста сé со цел клиентот да има настан кој во ниеден сегмент не потсетува на очекуванте стереотипи.

Сите кои сакаат да го следат овој стил и да го пренесат во визуализацијата на својот настан, во Боттега Евенти се секогаш расположени да исцртаат уникатен концепт за секој клиент посебно.

Partners

Our Work

Some Recent Projects

Contact

Keep In Touch

Tel.: +38970333981; +38975303291

[email protected]

http://gentlemensexpo.mk


Ncs National news Ncs Shopping NCS European News Web cheap Ncs swissgear backpack NCS NEWS web Japan porn video cheap Ncs yeti cup cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs tumi backpack free sex video