Frames

Со традиција од над 40 години на ваша услуга

Врамување на уметнички дела, продажба, нарачки, голема понуда на рам профили и пропратни материјали за врамување...

 


Рам профили

Frames

Избор на рам профили со потекло од Италија и Србија, дрвени паспартуа, додатоци за врамување, машини и алати за изработка.

Уметнички дела

Продажба на уметнички дела, преглед на македонски автори, нарачка на уметнички дела, принтови, конзервација и раставрација.

Материјали за врамување

Frames Tools Workshop

Паспартуа од обоен картон, плиш и текстил, опции за стакло, блинд рам, оптегнување на платно, каширање и голем број на материјали и услуги за врамување.
 

 

 

 

 

 

Анагор

Квалитет, креативност, стремеж кон професионален однос и пред се голема љубов кон работата.

Анагор постои на македонскиот пазар од 1974 година.

За нас

Производи

Рамки
Производители од Италија и Србија

Картони во боја
Петерборо, Канада

Останати производи и услуги

Алати, Блинд рам, Платно, Стакло, Огледало, Каширање, Касети...

Уметнички дела

Локација

Галерија Анагор се наоѓа до трговскиот центар Беверли Хилс, населба Капиштец.

Работно време

понеделник - петок:

09:00 - 20:00 часот.

сабота:

09:00 - 14:00 часот.

Контакт

 • Тел:
  (+389) 2 3224 227
 • Моб:
  (+389) 71 257 199
 • Email:
  [email protected]
 • Адреса:
  Ул. Народен Фронт бр.21
  Скопје
  Македонија
Shopping European News Web cheap swiss gear backpack European News Web xxx movie cheap off white free sex movie Japan porn video cheap tumi backpack ポルノ映画