x
10yearchallenge: Смартфоните некогаш и сега

Во чест на новиот предизвик кој кружи низ социјалните мрежи, познат како #10yearchallenge, решивме да направиме мала споредба на телефоните некогаш и сега:

Најдобрите апликации за вашиот нов iPhone уред!

Доколку сте еден од оние што ја искористија таа шанса и си купија нов iPhone, имаме неколку предлози за апликации кои сметаме дека ќе ви бидат корисни за да имате што подобро корисничко искуство.


cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs swissgear backpack Ncs's News NCS NEWS web NCS European News Web free sex movie cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS European News Web Japan porn video cheap Ncs hydro flask Water bottle