Добредојдовте

 

MK

Ако го погледнете Хотел Бисер од езерската шир, ќе останете фасцинирани од еден хармоничен спој од карпа и охридско - струшката архитектура. Ќе се запрашате дали ова го створила природата или е магија на човечкото битие? Во ова место се спојуваат духовното и световното благодарение на манастирот Св. Богородица и пештерската црква Св. Ѓорги од 13 век кои се во комплексот на хотелот. Заклучок кој ќе го донесете е дека пред Вас се наоѓа вистинскиот бисер на Oхридското крајбрежје.

 

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

ЛЕТО 2015

                                                                                                                                                               


free sex movie Ncs National news cheap gymshark Yoga clothing Ncs's News Japan porn video cheap fjallraven backpack NCS NEWS web Asian sex video cheap off white Sportswear NCS European News Web