Последни содржини

РУТИКС – КОМПЛЕТНО СОФТВЕРСКО РЕШЕНИЕ ЗА ТРАНСПОРТНИТЕ КОМПАНИИ

Македонската компанија за развој на софтверски продукти Интертек разви уникатен софтвер за транспортните компании Македонски софтвер кој се бори на глобалниот пазар Македонската компанија за развој...

TOW#470 – На крајот на годината

„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...

Предлог Законот за инспекциски надзор има позитивни елементи, но бизнис заедницата очекува поголемо подобрување

Предлог Законот за инспекциски надзор кој е во постапка содржи позитивни одредби во делот на воспоставување на подобар систем на опомена пред санкција, како...