Македонски  |  English
 • Нови декоративни материјали

  АД Игма Инжиниренг ви ги претставува новите декоративни материјали.

  Прочитај повеќе

 • А.Д.Игма инженеринг

  ...

  Прочитај повеќе

Актуелни производи / решенија

Игма инженеринг

А.Д.Игма инженеринг-Скопје    

А.Д.Игма инженеринг е основана 1993година во Скопје како Акционерско друштво во приватна сопственост.

 

А.Д.Игма инженеинг -Скопје во редовен работен однос има кадар што може да проектира, раководи, врши надзор и контрола на изведувачките работи како и кадар за оперативно-фазно водење на работите.

А.Д.Игма инженеринг за потребите на својата производна дејност располага со следните капацитети:

1.Производна  единица бр.1 с.Кадино-Ско ...

Прочитај повеќе

Форум

 • Енергетика
  АД Игма Инжинеринг - Енергетика
 • FMT
  АД Игма Инжинеринг - FMT
 • Машинство
  АД Игма Инжинеринг - Машинство
 • Matox
  АД Игма Инжинеринг - Matox

Наши Клиенти / Партнери


cheap fjallraven backpack cheap gymshark Yoga clothing cheap hydro flask Water bottle Ncs National news cheap off white Sportswear Ncs's News cheap yeti cup NCS European News Web Japan porn video NCS European News Web