Varumin

Светски познатиот хербален лек за подобрување на општата состојба на организмот, особено корисен за третман на тумори

FDA

ВАРУМИН® - Македонскиот бренд е веќе присутен и на Американскиот пазар
Интер-Еврогенекс - FDA Facility Регистарски број 18060520592

Varumin® орален раствор

image
Дејство: Varumin® е хербален лек за перорална апликација, кој се состои од две формулации: Varumin® 1 и Varumin® 2 кои се употребуваат...

Varumin® herbal хербален чај

image
Активност: Зголемување на имунитет и антитуморно дејство. Најзначајно дејство на Varumin® herbal хербалниот чај...

Идентификација на производот

image
Varumin® пакувањето содржи две темно обоени шишенца, именувани како Varumin® 1 и Varumin® 2. Varumin® 1 има волумен од 50 ml, фабрички...


NCS European websites free sex video Japan porn video cheap Ncs tumi backpack cheap Ncs fjallraven backpack free sex movie NCS NEWS web cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs swissgear backpack Asian sex video