лого на ПРИЗМА

База на податоци за реализацијата на странските инвестиции во Република Македонија најавувани од Владата на РМ во периодот од 2007 до 2016 година

Последно ажурирање: 23 јануари 2018 год.

Број на инвестиции

Најавени

138

Реализирани

51

Вредност на инвестиции

Најавени

3,79 млд. евра

Инвестирани

637,20 мил. евра

Вработувања

Најавени

62.701

вработени

20.555


wholesale Mlb jersey cheap tumi backpack BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS. News National news cheap hydro flask cheap Oakleys Sunglasses wholesale Nhl jerseys cheap fjallraven backpack cheap Mobile phone cheap anello backpack wholesale Nfl jerseys cheap swiss gear backpack European News Web cheap gymshark clothes Wholesale NBA Jerseys wholesale Soccer jerseys Cheap power tools wholesale the north face backpack cheap off white