ИЗВЕСТУВАЊА

III ИПА средба – Скопје 2019

Почитувани ИПА членови, Би сакале да Ве информираме дека поради многуте службени обврски во месец мај, III ИПА средба – […]

III-та Tрадиционална меѓународна ИПА средба – Скопје 2019

Почитувани ИПА пријатели, Ве покануваме да бидете дел од III-та Tрадиционална меѓународна ИПА средба – Скопје 2019 по повод Денот […]

Одржано Генерално Собрание на ИПА Македонија 14.04.2019 год.

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели, на ден 14.04.2019 год. во просториите на МКЦ со почеток од 12 часот се […]

Покана од ИПА Швајцарија

invitation 50 Years IPA ZCH ИПА Централна Швајцарија ќе одбележи 50 годишнина од постоењето. Членовите од ИПА Македонија се поканети […]

Редовно Собрание на ИПА Скопје

Почитувани ИПА Членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека на ден 26.3.2019 година во МКЦ се оддржа редовното Собрание на […]

СТАНЕТЕ ЧЛЕН НА ИПА

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

zamalek, fans News web Golden State Warriors Jerseys Video porno Tennessee Titans Jerseys BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS. Basketball cheap yeti cups National news National Colombia Jersey