Референци :


ТОП ВЕСТИ
За НАС 
 

Ние нудиме решенија кои го забрзуваат вашиот раст и развој, нудејќи ви уникатен и професионален пристап, ориентиран кон исполнување на вашите очекувања и цели. Нашите услуги ви овозможуваат поконкурентно работење, преку подобрување на квалитетот и зголемување на продуктивноста, намалување на ризиците, верификација на барањата на купувачите и зголемено учество на пазарите.

Нашата заложба за постојан напредок преку партнерска и професионална соработка ќе овозможат континуиран раст и развој на Вашата компанија, преку намалување на ризиците и грешките а зголемување на ефикасноста на процесите.

Ви ги нудиме следниве услугите:

 1. Стандарди
 2. Сертификација
 3. Обука
 4. Проектирање
 5. Оптимизација на процеси
 6. Пристап до финансии
 7. Законски барања
 8. Независен аудит од втора и трета страна

Нашата постојана заложба е да сме секогаш пред очекувањата на клиентите и општеството со цел да испорачаме само водечки услуги кои се потребни.

Како лидери во обезбедувањето на специјализирани бизнис решенија кои го подобруваат квалитетот, безбедноста и продуктивноста и го намалуваат ризикот им овозможуваме на клиентите да бидат поконкурентни на пазарот на зајакната понуда и конкуренција.

Покрај нашите услуги кои промовираат одржлив развој, нашата заложба е ориентирана кон менаџирање на долгорочни, профитабилни бизниси, притоа земајќи ги во предвид сите позитивни и негативни аспекти на животната средина, социјалните, законските и економските ефекти.

Нашиот пристап се карактеризира со следниве три вредности:

 • Извонредност: Ние ги исполнуваме сите очекувања. Нас нè водат високи етички стандарди, особено највисоко ниво на професионализам. Ние го прилагодуваме нашиот пристап кон потребите на нашите клиенти и секогаш се трудиме не само да ги задоволиме желбите на нашите клиенти, туку и да ги надминеме.
 • Динамичност: Ние имаме разбирање за потребите и деловните предизвици на нашите клиенти. Нашиот фокус и континуирана способност да се прилагодуваме во различни ситуации обезбедуваат успех и доследност на нашите услуги.
 • Иновативност: Нашата посветеност и упорност создаваат додадена вредност за нашите клиенти и придонесуваат во нивниот успех. Користејќи единствени решенија ние можеме да сги спроведеме дури и најхрабрите планови и да им обезбедиме конкурентна предност на нашите клиенти.

IQS СЕРТИФИКАТИ


TUV сертификациона куќа


BAS Program


Следете не на социјалните мрежи
Site Meter  Посетители 
CopyRights IQS all rights reserved

cheap gymshark clothes 美女明星 Dynamo, Kiev dgivning samt Golden State Warriors Jerseys cheap hydro flask Tennessee Titans Jerseys Cheap Shoes From China xxx movie cheap fjallraven backpack