НОВОСТИ


ЗАКОНОДАВНА РАМКА


ОДЛУКИ


ИЗВЕСТУВАЊА


Информации од јавен карактер
Службено лице задолжено за посредување на информации од јавен карактер во Комисијата за заштита на конкуренцијата:

Каролина Андоновска – раководител на одделение при Комисијата за заштита на конкуренцијата

e-mail: [email protected]
Тел: +3892 3298 666
Факс: +3892 3296 466
Адреса: Комисија за заштита на конкуренцијата
Ул. Св.Кирил и Методиј бр. 54 (6 кат)
1000 Скопје, Република Македонија
-

Листа на информации од јавен карактер (PDF формат) тука

Барање за пристап до информации од јавен карактер (PDF формат) тука

Претседател на Комисијата

Д-р Владимир Наумовски


上证指数(000001)指数点评 Shopping cheap tumi backpack Car accessories 股票计划 cheap hydro flask Video porno 彩票计划 大胸美女图片 News web