English version
сјалдер-граница

Кои сме ние

Кој сме ние

Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се побогатата понуда на разновидни и пред се квалитетни производи за заштита од сонце. Сопствениците Ангеле и Мики Илиевски и вработените во Лапласт-М целосно се посветени на исполнувањето на очекувањата и барањата...

Што изработуваме

Што изработуваме

Лапласт-М е фирма со 25 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се побогатата понуда на разновидни и пред се квалитетни производи за заштита од сонце. Сопственикот Ангеле Илиевски и вработените во Лапласт-М целосно се посветени на исполнувањето на очекувањата и барањата на своите клиенти.

Тековни проекти

Тековни проекти
  • Локација: Приштина, Косово
  • Клиент: Морена бар
  • Инвеститор: Приватен
  • Тип: Уредување на летна тераса со конструкција, пергола, и жардињери
  • Површина: 110м2
  • Статус: Комплетиран
  • Година: Мај, 2015

cheap fjallraven backpack Japan porn video Asian sex video cheap swissgear backpack cheap anello backpack European News Web cheap gymshark Yoga clothing cheap off white Sportswear free sex video cheap yeti cup