Нашите членови, насекаде низ светот

Нашите членови имаат можност да се вклучат во мали проекти и големи иницијативи.

Нашата локална структура

Ние ги организираме Лајонс Клубовите во Дистрикти, и секој Дистрикт има Гувернер.

Нашата глобална структура

Лидер на сите наши клубови е нашиот Меѓународен Претседател, кој работи со динамична група од офицери и директори.

Последни проекти

Последните актуелни проекти на нашите клубови

Нашето членство во последните 4 години

 • Фискална година 2010-2011
  770 членови
 • Фискална година 2011-2012
  820 членови
 • Фискална година 2012-2013
  1005 членови
 • Фискална година 2013-2014
  810 членови
 • Фискална година 2014-2015
  756 членови
 • Фискална година 2015-2016
  759 членови
Hosted By Arvixe

Блог на Дистрикт 132

Блогот на на гувернерот на Дистриктот 132


Ncs National news NCS European News Web NCS European News Web cheap Ncs yeti cup Ncs's News NCS NEWS web cheap Ncs swissgear backpack Ncs Shopping cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs gymshark Yoga clothing