android
ios

Откријте што има во финските кутии за бебиња (ВИДЕО)

Спиењето во кутии во Финска е традиција и секое новороденче без оглед на имотната состојба на своите родители спие во кутијата која ја добива...

Знаете ли зошто на бебињата до 6 месеци никогаш не би...

Веќе подолго време стручњаците и натаму се сложуваат дека давањето вода на деца помлади од шест месеци е непотребно, а сега дошле до заклучок...

Начинот на кој детето реди коцки, може да укаже на аутизам

Помеѓу главните знаци за аутистично пореметување е и отпорот на детето да прави нешто на поинаков начин. Пациентите често изведуваат активности повторувајќи исти движеа...

Причината за дислексија не е сосема јасна, а се појавува и кај надарените, креативни...

Без оглед на тоа дали детето има просечни или натпросечни интелектуални потенцијали, може да пројави потешкотии во совладувањето на читањето и пишувањето. Иако овие тешкотии...

Научниците тврдат: Аутизмот може да се открие уште кај бебињата

Научниците од Универзитетот за остеопатска медицина Lake Erie во САД велат дека можат да откријат аутизам кај децата набргу по раѓањето и тоа со помош...

Shopping European News Web cheap hydro flask European News Web free sex movie cheap yeti cups Asian sex video cheap swiss gear backpack xxx video cheap off white