Специјална понуда

  • Билети во еден правец €70
  • Повратни билети €130

За Вас се грижиме со професионален тим од возачи, туристички менаџерки, кондуктори и туристички водичи. Компанијата поседува модерни високотуристички и патнички автобуси.Compare Rooms →

Многу годишната традиција и квалитетот на нашите услуги и миљоните поминати километри се доказ за големиот број на патници кои секојдневно ги користат нашите услуги во земјава и странство.

За нас

METAK TРАНС ДООЕЛ од Виница с.Градец приватна компанија основана во 2008 година.

Основната дејност на компанијата е превоз на патници во Италија. Компаниата располага со сопствена туристичка агенција и за релации низ целата европа.

Услуги кои ги вршиме

Процесирање
Процесирање

Распоред

МАКЕДОНИЈА ЗА ИТАЛИЈА Вторник Сабота
Делчево / Delcevo (MK) 16:00 13:00
М.Каменица / M.Kamenica (MK) 17:00 14:00
Виница / Vinica (MK) 18:00 15:00
Кочани / Kocani (MK) 18:30 15:30
ИТАЛИЈА ЗА МАКЕДОНИЈА Среда Сабота
Дољани / Dogliani (I) 17:00 14:00
Бараконе/ Baracone (I) 17:30 14:30
Неиве/Neive (I) 17:45 14:45
Канели / Canelli (I) 18:15 15:15


Ncs Shopping cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs anello backpack NCS NEWS web cheap Ncs yeti cup NCS European websites cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs off white Sportswear Ncs's News