Мени

Пристапот на Метаморфозис кон борбата против домашните и меѓуграничните дезинформации беше претставен на конференцијата POINT 8.0 во Сараево

  На осмото издание на меѓународната конференција „Политичка отчетност и нови технологии – POINT“ која се одржа во Сараево, Босна и Херцеговина, од 16 до 18 мај 2019 година, дел од тимот на Фондацијата Метаморфозис имаше можност да сподели клучни наоди од нивната неодамнешна работа. Конференцијата POINT ја организира мрежата ACTION SEE ...

Фондацијата Метаморфозис учесник на Стокхолмскиот форум за Интернет 2019

Фондацијата Метаморфозис повторно е поканета да даде свој придонес на еден од најважните годишни глобални настани во областа на технологијата и Интернетот Стокхолмскиот Форум за Интернет 2019 (SIF) кој се одржува овие денови во Шведска.

Истражување: Мерит – системот и дигитализација на услугите – формула за оптимална и квалитетна администрација

Еден од најголемите предизвици за секое современо демократско општество, а кај нас и еден од условите за евроинтеграциските процеси – квалитетна и оптимална по број јавна администрација, ориентирана кон граѓаните – се решава на различни начини во различни  средини. Сепак, веќе постојат утврдени меѓународни стандарди и ...

Потпишан Меморандум за соработка меѓу владата и фондацијата „Метаморфозис“ за стратегија за транспарентност

Во тек е формирањето на работната група во чиј состав ќе учествуваат претставници од владини институции и од граѓанскиот сектор, со цел на ефективен начин да се искористат капацитетите и искуствата на сите чинители. Првиот состанок на работната група ќе се одржи меѓу 6-10 мај.


cheap off white cheap gymshark clothes News Texas Rangers Team Pro Shop ポルノ映画 the north face jacket cheap tumi backpack BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS. Air Max Outlet Online Italia Asian sex video