Станови

Продажба на станови во Скопје: Тафталиџе, Аеродром, Ценар, Водно. Готови станови и станови во изградба со лист за предбележување признаен од сите деловни банки во Македонија.

Повеќе

Деловни простори

Продажба и издавање на деловни простории и локали на атрактивни локации низ Скопје. Овде погледнете ја широката понуда на деловен простор  и изберете го седиштето за вашиот бизнис.

Повеќе

Материјали

Градиме со најквалитетните градежни материјали со најдолги гаранции. Постојано применуваме нови концепти и технологии за изградба на енергетско ефикасни станбени и деловни објекти.

Повеќе

КРЕДИТИРАЊЕ: Предимотните листови на Настел, поради високиот кредибилитет и финансиска стабилност на компанијата  во банкарскиот сектор, се прифаќаат  за хипотека и обезбедување на кредит по најповолни услови и брза процедура со следниве банки: Охридска Банка, Стопанска БанкаКомерцијална БанкаNLB TutunskaSparkasse, Procredit BankHalkBank, Silk Road BankAlphaBank, TTK банка и УНИ банка.  Ви овозможуваме да купувате станови по најповолни услови и цени.

Проекти дел од нашите проекти

Аеродром 4 Хемиско

Аеродром 4 Хемиско

станбена зграда

Објект ПУИГ

Објект ПУИГ

станбена зграда

Комплекс Панорама

Комплекс Панорама

станбена зграда

Аеродром 3 Воен базен

Аеродром 3 Воен базен

станбена зграда

Објект Вива Водно

Објект Вива Водно

станбена зграда

Објект Козле

Објект Козле

станбена зграда


cheap hydro flask Water bottle free sex video European News Web cheap gymshark Yoga clothing News web cheap anello backpack Asian sex video European News Web Shopping cheap swissgear backpack