Почетна

Неџо – Комерц

Трговија на големо со железарија, електрика, водовод, рачен алат и електричен алат

Нашата компанија дооел Неџо Комерц постои уште од 1992 година, која започна со мал бизнис во нашето село Октиси. На почетокот со само една продавница, но набргу потоа компанијата отвара магацин за големопродажба на прехрамбени артикли, а потоа и неколку продавници за малопродажба

Денес нашата компанија работи со сопствен увоз на неколку илјади артикли кои се од областа на железаријата, електриката, водовод и одвод, санитарија, рачен алат и електричен алат.

Нашата нова локација се наоѓа на патот Струга – Дебар, на само еден километар оддалечена од градот Струга, кај местото викано Мороишки Мост, наспроти бензиската пумпа.


cheap off white Sportswear News cheap hydro flask Water bottle European News Web cheap gymshark Yoga clothing cheap yeti cup cheap tumi backpack cheap anello backpack European websites European News Web