Тековни новости

Изработка на изолациони градежни материјали од текстилен отпад

Изработка на изолациони градежни материјали од текстилен отпад

Нетам ДОО започна со реализација на проектот „Изработка на изолациони градежни материјали од текстилен отпад“.Прочитајте повеќе

Нетам престанува со производство на кревети

Нетам престанува со производство на кревети

Сакам да ве известам дека нашата фирма НЕТАМ ќе престане со производство на кревети од 1 Септември 2017. Последните нарачки за кревети ќе се примаат до 31.07.2017 и испораките ќе се прават кон крајот на Август. Душеците и понатака ќе ги произведуваме.Прочитајте повеќе

Ncs Shopping cheap Ncs off white Sportswear Asian sex video Japan porn video NCS European websites free sex movie Ncs National news free sex video cheap Ncs tumi backpack NCS NEWS web