Здраво, Ние сме консалтинг биро. ние Оптимонија!

Ви нудиме широк спектар на услуги. Разгледајте на овој сајт што можеме да направиме за вас и контактијте не на емаил или мобилен.
Оптимонија технологија

Посебна понуда на сушарници за храна

Една од најперспективните идеи за сопствен бизнис во нашата земја е набавката на сушарница и сушењето на овошје, зеленчук и други плодови и растенија. Тој тренд е се повеќе присутен. Затоа побрзајте, контактирајте не и бидете меѓу првите што ќе си набават сушарница со која e помала потрошувачката на електрична енергија од 3 до 5 пати!

Со мал буџет

Видео продукција за ваша промоција и реклама

Со што и да се занимавате, сопствен мал бизнис, производство, услуги, занаетчиство, спорт или музика, најдобра промоција и реклама за вас е да имате професионално видео од она што го работите. Кај нас добивате впечатлив видео спот кој ќе ви донесе многу заинтересирани клиенти, а притоа цената на спотот ќе ви биде најприфатлива.

Во било која земја од ЕУ

Отварање на ваша ЕУ фирма или претставништво

За поголема достапност на вашите производи или услуги на европскиот пазар, често се појавува потреба од отварање на фирма во некоја од ЕУ земјите, најчето Бугарија, Романија, Малта. Ние ви помагаме во основањето но и во понатамошното работење со високо квалитетни сметководствени, консалтинг, правни и други совети.

За работа во ЕУ или на брод

Еуропас Сертификати

За да живеете и работите во некоја земја од ЕУ, потребен ви е Еуропас Сертификат. Ви нудиме можност за најкратко време да станете професионалци низ онлине обука и курс. Потоа можете да работите во странство или на брод како масажер, педикир, маникир, козметичар, фризер, ноктопластика, фитнес инструктор, персонален тренер, бармен, келнер, готвач, администратор, шивач итн. На дипломираните курсисти им помагаме при наоѓање на работа. Јавете се веднаш да определиме термин!

За работа во СПА центри во ЕУ

СПА Диплома и Еуропас

Ако сте во потрага по работа во ЕУ, тогаш за вас може да биде посебно интересна една дејност во која се отвараат се поголем број на работни места во Европската Заедница – СПА центрите! Постојат повеќе занимања во оваа област. На вас е да одберете што ви се допаѓа најмногу и за кратко време да станете СПА професионалец. Достапно за искусни и за почетници! Добивате Европска Диплома и Еуропас Сертификат. Пријавете се веднаш!

Web, Facebook, Youtube, Twitter etc

Веб Сајт и Социал Медиа Маркетинг

Лична карта на една современа фирма е нејзиниот веб сајт. Доколку сакате вашата фирма добро да котира во современи услови, неопходно е да имате свој професионален веб сајт. Обратете ни се доколку сакате квалитетен веб сајт по најприфатлива цена на пазеарот. Социал медиа маркетингот и кампањите на социјалните мрежи се исто така неизоставни за подобро да ги продавате вашите производи и услуги.

Нашите Најнови Активности

Извонредни Проекти на коишто работиме.

Нашиот Актуелен Блог

Ние скоро редовно блогуваме на разни теми.

Оптимонија Хармонија На Оптимална Технологија

Здрава Храна, Здрава Работа, Здрава Иднина! Заработете Повеќе! Започнете со подобра работа