За нас

ДПУТТ “Ники” од Богданци е основана на 21.12.1990 година со основна дејност  производство и вградување на столарија. ДПУТТ “Ники” е овластен производител на прозорци и врати од германската компанија Inoutic.

Располагаме со сопствен производствен погон за производство на ПВЦ прозорци и врати, опремен по најсовремените европски стандарди. Погонот со површина од 640 m2 и помошна површина од 1.800 m2 располага со 9 полуавтоматски машини, компресор за снабдување со воздух за автоматиката на машините, воздушни и приклучни машинки и сиот помошен алат што е потребен за производство и монтажа на производите, како и возила за транспорт на готовиот производ.

Повеќе

Производи

prozoriiiii
vlezni vrati
sobni vrati
4

Партнери


NCS NEWS web Ncs's News cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs hydro flask Water bottle Ncs National news cheap Ncs yeti cup cheap Ncs swissgear backpack Ncs Shopping cheap Ncs tumi backpack