Ortex доо е основан 1992 год.Од почетокот на работење се занимава со дистрибуција на завеси ,фротир и корнизи .Од 1994 г се отвораат Малопродажни места во Македонија и Албанија.Се отварат два погона за конфекција на истите производи.Денес имаме дистрибутивна мрежа низ Македонија ,Албанија ,Косово.Освен производство и дистрибуција на производи се усовршивме во опремување на хотели ,работни простори ,јавни објекти ,студентски домови,ученички домови,куќи ,станови и викендици.Нашиот тим во секој момент е спремен да понуди комплетен сервис од идејно решение до завршување на работите...ПОВЕЌЕ

PreviousNext
Promotions

cheap Ncs swissgear backpack cheap Ncs tumi backpack cheap Ncs anello backpack cheap Ncs hydro flask Water bottle NCS NEWS web NCS European News Web free sex video Ncs Shopping cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs off white Sportswear