СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ЛУКСУЗНО ОПРЕМЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ

Аеродром

50317043_750893545286401_5040663507956137984_n

Се изнајмува нов луксузен стан во Аеродром на ул. Пандил...

 • 60m2
 • 2спални
 • 3соби
View Listing

СЕ ИЗНАЈМУВА НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ

Aеродром

IMG_4785

Се изнајмува нов трособен стан во Аеродром во близина на...

 • 65m2
 • 2спални
 • 3соби
View Listing

СЕ ПРОДАВА КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН ТРОСОБЕН СТАН

Кисела Вода

45566951_2364115916963383_9150273965514555392_n

Се продава комплетно реновиран трособен стан во Кисела Вода во...

 • 64m2
 • 2спални
 • 3соби
View Listing

Станови

Понуда на станови

IMG_4750За продажба
50317043_750893545286401_5040663507956137984_nЗа изнајмување
IMG_4785За изнајмување
45566951_2364115916963383_9150273965514555392_nЗа продажба
45626277_318721235631589_5760579711293980672_nЗа изнајмување

Куќи

Понуда на куќи

25436400_10210690611000787_379280361_nЗа продажба

Се продава куќа во Ченто

Ченто

 • 164m2
 • 3спални
 • 6соби
15325217_1357844057600130_4590964938946882581_oЗа продажба

Се продава куќа 47м2 во Кисела Вода

Кисела Вода

 • 47m2
 • 1спални
 • 3соби
20170526_171119За продажба

Се продава куќа 400м2 во Козле

Козле

 • 400m2
 • 9спални
 • 15соби
20170526_155524За продажба

Се продава куќа 110м2 во Кисела Вода

Кисела Вода

 • 110m2
 • 3спални
 • 6соби
1За продажба

Се продава куќа 90м2 во Црниче

Црниче

 • 90m2
 • 2спални
 • 4соби
АВАДОМ Препорачува

Деловен простор

Понуда на деловен простор

32104787_10211778214190187_1381289026018869248_nДеловен простор
IMG_4482Деловен простор
imagehandler-3-Деловен простор

Се издава празен стан во Центар

Центар

 • 54m2
 • 1спални
 • 2соби
IMG_4227Деловен простор

cheap Ncs off white Sportswear NCS European News Web cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS European websites Ncs's News cheap Ncs swissgear backpack cheap Ncs anello backpack cheap Ncs hydro flask Water bottle Ncs Shopping Ncs National news