0
800

МАГАЦИНСКИ ПРОСТОР

0
500

КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР

0
16

ВОЗИЛА

0
20
+

ВРАБОТЕНИ

Компанијата ПЛАН ПЛУС ДОО  е специјализирана компанија за дистрибуција. Од своето основање во 2006 година, кога главни клиенти беа помали компании, компанијата изгради репутација на иновативен, флексибилен и пред сè стабилен партнер во дистрибуција на производи од областа на козметика, билкарство и хемија.

Повеќегодишниот професионален ангажман и посветеност во работата на тимот кој брои повеќе од  дваесет вработени, придонесоа компанијата да изгради солидна репутација и успех, при исполнувањето на очекувањата на клиентите. ПЛАН ПЛУС ДОО обезбедува сигурен, оптимизиран процес на дистрибуција со што се зголемува ефикасноста а истовремено намалување на трошоците на клиентите.

Дома 22 мар 14
Д.Т.П.У. План Плус Д.О.О Скопје
ул. 1551 бр.7,
1000 Скопје, Р. Македонија
Тел.: +389 (0)2 3100 500
Факс: +389 (0)2 3116 512
E-mail: [email protected]

NCS European websites NCS European News Web Japanese porn video,Asian porn video,Japanese porn movie,Asian porn movie,Europe and America porn video,Europe and America porn movie NCS NEWS web cheap Ncs yeti cup cheap Ncs anello backpack cheap Ncs hydro flask Water bottle free sex movie,mobile porn,gay movie,free porn movie,porno gratis,movie porno gratis. Japanese sex video,Asian sex video,Japanese sex movie,Asian sex movie,Europe and America sex video,Europe and America sex movie Ncs Shopping