Слушај радио кавадарци во живо

ТОП ЛИСТА за најдобри на годината

Почитувани слушатели. Со задоволство сакаме да ви кажеме дека одбравте песна, пеач и група за 2018 – та година на Радио Кавадарци. Во текот на изминатите месеци на топ листата имаше безброј предлози од убави македонски песни и пеачи и групи од македонската фолк естрада и претпоставуваме ви беше тешко да се одлучите за кого да гласате нели? Вашето секојдневно гласање не водеше до најдобри на месецот, а од најдобрите од секој месец на едно место, вие гласавте за најдобрите меѓу најдобрите. И одбравте тоа да бидат: Песна на годината ,,Тешко мина докторе,, од синот на легендарниот Војо Стојановски, младиот пеач Дамјан Стојановски која по барање на слушателите на Радио Кавадарци се слушаше и по неколку пати во денот. Пеач на годината: Македонската современа музичка легенда, нашата македонска музичка гордост Јордан Митев, без чии песни не може да се замисли ниту една музичка програма на Радио Кавадарци. Група на годината: Од големиот расадник на пеачи, музичари и групи од Тиквешијата, еден од бендовите кој успешно чекори на музичката сцена со свои песни и настапи и за кој вие сметавте дека вашиот глас треба да го добие Ориентал бенд. Најважно од се е дека имавте голем избор и дека веруваме ова и според вас, не значи дека истото не го заслужуваат и другите, но за оваа година изборот е јасен. Од тимот на Радио Кавадарци честитки до најдобрите според слушателите. Што се однесува до нас, СИТЕ СЕ НАЈДОБРИ. И нема песна, пеач или група да не си го најде своето место на програмата на Радио Кавадарци. Среќни празници! И со нови музички предлози напред во 2019-та година...
 • НАЈДОБРА ПЕСНА

 • НАЈДОБАР ПЕАЧ

 • НАЈДОБРА ГРУПА

 • ,,За оние кои веруваат во моќта на радиото,,

  Нашиот тим

  се нашите слушатели...
  Uploaded image

  Трајанка Митрова

  главен и одговорен уредник
  Uploaded image

  Лилјана Митрова

  новинар
  Uploaded image

  Даниела Ѓорѓиева

  маркетинг
  Uploaded image

  Мануела Анева

  маркетинг

  Емисии

 • ,,Радио за
  целото семејство,,
 • ПРОПУШТЕНИ ЕМИСИИ

  Забава

  Контактирајте не


  NCS European News Web cheap Ncs yeti cup cheap Ncs hydro flask Water bottle Asian sex video free sex movie free sex video cheap Ncs off white Sportswear Japan porn video cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS NEWS web