Преферита - свежи кори

Во продажба свежи кори за баклава и за пита

Маркет Русе

Излезе новогодишниот флаер, намалени над 300 производи

Double Coin

Русе Kомерц врши продажба на гуми од типот Double Coin

Избор на сите гурмани...

Материјал на иднината...

Сигурни и ефикасни...

За нас

За нас

Бројните години на искуство, секогаш врвните конкурентни позиции на пазарот на нашите услуги како и бројните награди и признанија, сведочат дека на нашите клиенти им се нуди најдоброто од тековните изведби на услугите и производите, преку најквалитетните техники на изработка, материјали и работен персонал.

Сегменти

  • Продажба на прехрамбени производи на мало( Маркет Русе)
  • Продажба и дистрибуција на производите на Преферита на територијата на Р.Македонија,
  • Дистрибутери сме на изолационен панел, лим, инокс и профили од CORUS-Грција,
  • Како акционери во фабрика 7-ми Ноември, вршиме продажба и дистрибуција на целиот производен програм (производи од PVC како фитинзи, гајби, кофи....)

Кои сме ние

Местата на кои градиме внимателно се избрани, персоналот врвно обучен, материјалот е од реномирани производители, а начинот на работа добро познат по својата ефикасност и ефективност.

Нашата клиентела со сигурност ќе ве поучи на следното: Кога донесувате важни животни одлуки, секогаш одбирајте ги најдобрите. Ние сме дел од најдоброто во Македонија!

 

free sex movie Baseball Dynamo, Kiev the north face jacket Adidas Ncs Danmark free sex video klima, energi Video porno cheap fjallraven backpack 大胸美女图片