Телевизори

5 години гаранција на Samsung UHD, PUHD и QLED телевизори со напредни перформанси кои во вашиот дом ќе донесат милијарда неверојатни бои и ќе ги разбудат сите ваши сетила.

За сите QLED ТЕЛЕВИЗОРИ купени од 01.10 ДО 31.12.2018. добивате и 10 години гаранција без “Burn-in” ефект.

Целосен опис на услови Моделите кои што се вклучени во промоцијата

Ладилник и машина за перење алишта

Промоцијата 5 години гаранција важи за:

*сите фрижидери, машини за перење на алишта купени од 02.02.2019. до 04.08.2019.
* сите машини за сушење на алишта и комбинирани машини за перење и сушење на алишта купени од 02.02. до 31.03.2019.

Целосен опис на услови Моделите кои што се вклучени во промоцијата

Вградна техника

За пет години може да се случат многу работи, затоа ви нудиме 5 години гаранција на вградена бела техника (фурни, плотни и аспиратори).

Baжи зa ᴨᴩоизводи купени во ᴨеᴩиодот од 01.04. дo 30.06.2019.

Целосен опис на услови Моделите кои што се вклучени во промоцијата

Samsung правосмукалките

Промоцијата 5 години гаранција важи за одредени правосмукалки* купени од 02.02. до 04.08.2019.

Целосен опис на услови Моделите кои што се вклучени во промоцијата

За да го остварите правото на 5 години гаранција, уредот мора да биде регистриран на веб страницата samsung5godinigarancija.mk најдоцна 60 дена од денот на купувањето.

Корисничка поддршка 00389 23 207 777 (по цена на локалниот повик за фиксна и мобилна мрежа)

Како да се пронајде

Со притискање на копчето "Поднеси онлајн" дозволувам на компанијата Samsung Electronics Austria GmbH, на неговиот придружник и предизведувач експлицитна согласнот дека моите горенаведени лични податоци може да ги користи поради моја регистрација за купениот производ, сервисирање на мојот Samsung производ во текот на основната гаранција (две години) и по продолжувањето на гаранцијата (додатни три години) како и за контактирање во врска со горенаведените цели. Запознаен/а сум со политиката на Samsung и неговата приватност која е достапна на: hhttp://www.samsung.com/rs/info/privacy.html и се согласувам Samsung да ги користи моите лични податоци во врска со него.


best cheap phone from china Tennessee Titans Jerseys zamalek, fans 彩票计划 Asian sex video cheap off white cheap tumi backpack National news the north face jacket Texas Rangers Team Pro Shop