Нашите продукти се создадени од одбрани состојки и многу љубов

Од полна кошничка семки и апетисани произведовме сирови крекери

Seed of Life Crackers, Cumin and Cashews
Seed of Life Crackers, Pepper and Pumpkin Seeds
Seed of Life Crackers, Almonds and Rosemary

Процесот е едноставен

Сортирање

Со нашата опрема ефикасно ги отстрануваме каменчињата и останатите отпадоци.

Киснење

Сортираните семиња ги миеме и киснеме во филтрирана вода.

Мешање

Процесот го продолжуваме со делумно мелење и мешање на состојките.

Сушење

Готовиот производ е направен низ процесот на дехидрација, до максимум 46°C.

Одлични за здравјето, неопходни за планетата и здрави за децата