Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

Понуда на денот

Бурек 1/4 + Јогурт 180мл.
(со месо, со пица фил)
55 ден.

Бурек 1/4 + Јогурт 180мл.
(со сирење, со спанаќ и сирење)
50 ден.

Баничка + Јогурт 180мл.
(со месо, со сирење)
45 ден.

Пита домашна со зелка + Јогурт 180мл.
50 ден.

Пита домашна со урда + Јогурт 180мл.
50 ден.

Пита домашна со праз + Јогурт 180мл.
50 ден.

Пита соле компирова спанаќ + Јогурт 180мл.
55 ден.

Пита соле пченкарна со кулен + Јогурт 180мл.
55 ден.

Пита пченкарна со праз + Јогурт 180мл.
60 ден.

Пита пченкарна со урда + Јогурт 180мл.
60 ден.

Пита пченкарна со зелка + Јогурт 180мл.
60 ден.

СПЕЦИЈАЛ е пекарско-слаткарска фирма со 24 годишна традиција и искуство во овој сегмент од приватниот бизнис. Ангажирани се 200 вработени со соодветни квалитети кои им овозможуваат навремено и квалитетно да ја завршат работата притоа почитувајќи ги соодветните зададени задачи. Со цел производите навремено и квалитетно да се произведат и достават до потрошувачите работата е професионално организирана во сите сегменти.

Производството се изведува во седум пекари со обезбеден магацински простор каде соодветно обучени работници ги произведуваат производите притоа користејќи современи машини и опрема.

Производи

Локации


cheap Ncs fjallraven backpack Ncs's News NCS European News Web cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS European News Web Ncs Shopping NCS NEWS web Ncs National news cheap Ncs tumi backpack cheap Ncs hydro flask Water bottle