English English
Подрачја на примена
Time&Space
Zebra опрема
Пописи
Партнери

Špica групација

Македонија
Словенија
Хрватска
Босна и Херцеговина
Србија
Меѓународен пазар
Намали текстЗголеми текст
Time, Space or BOTH?
Барај:
Search
напредно пребарување »

Вестиархива на вести
ŠPICA групацијата и IBCS групацијата најавуваат соработка и оснивање на “Алијанса на три мориња”
15.10.2018
ŠPICA групацијата, водечкиот системски интегратор и добавувач на решенијата за дигитална трансформација на ланецот на снабдување (Supply Chain Management) и управувањето со човечките ресурси (Workforce Management) во Адриатик регионот и IBCS групацијата, водечкиот интегратор на апликативни решенија за Enterprise мобилност во Централна Европа, објавуваат стратешко партнерство со цел на корисниците да им понудат единствена палета на услуги и решенија. Повеќе...
Time&Space верзија 10
01.06.2016
Špica ја лансира најновата верзија на Time&Space V10. Новата верзија претставува значаен чекор во еволуцијата на Time&Space што се гледа од обемната листа на нови опции и подобрувања. Повеќе...
Zebra TC8000 Touch Mobile Computer
02.03.2016
Zebra лансира рачен мобилен компјутер со револуционерен ергономски дизајн приспособен за работа во магацините. Тој ја зголемува продуктивноста за 14% што подразбира дополнителен час по вработен дневно. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Е-билтен

Регистрирајте се доколку сакате да го добивате  нашиот електронски билтен 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт


National Colombia Jersey Baseball National news cheap yeti cups cheap RayBan Sunglasses free sex video cheap fjallraven backpack wholesale Mlb jersey BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS. BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS.