Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Жичари за лица и ски лифтови

Технички преглед на сите типови на жичари за лица и ски лифтови.

Пренослива опрема под притисок

Повторна употреба и периодични инспекции на резервоари, резервоари-цистерни (мобилни резервоари), резервоари од вагон цистерни, резервоари или садови од возила и вагони.

Лифтови

Поединечна верификација, испитување на тип, како и завршна инспекција на лифтови.

Ескалатори

Поединечна верификација и испитување на сите видиви ескалатори и транспортери за луѓе.

Рударска техничка опрема

Технички преглед и испитување на рударска опрема за површинска експлоатација, хидраулични дупчалки, акумулаторски и тролеј локомотиви за превоз на луѓе, руда, материјали.

Гасоводи и садови под притисок

Технички преглед и испитување на магистрални нафтоводи, гасоводи, садови под притисок, постројки и нивни инсталации.

Виљушкари и механизми за подигање

Технички преглед и испитување на сите видови виљушкари, сите видови на механизми за подигање/влечење на товар, дигалки кои работат со помош на челично јаже, верига и слично.

Метални конструкции

Верификација при проектирање, производство и монтажа, технички преглед и испитување, како и редовни и вонредни прегледи при екслоатирање.

Кранови и дигалки

Технички преглед на мостовски, подвижни и неподвижни дигалки, нивен периодичен и вонреден технички преглед и испитување за нивно исправно и безбедно користење.  

Oпрема под притисок

Технички преглед и испитување на парни котли и нивни инсталации.

Пренослива опрема под притисок

Повторна употреба и периодични инспекции на: цилиндри, цефки, барабани под притисок, криогени садови и групи цилиндри дефинирани во техничките прописи за транспорт на опасни материи по пат.

Сигурноси уреди за садови, инсталации и опрема под притисок

Редовни и вонредни прегледи при експлоатација, одржување и рапарација на сигурносни уреди.

You are here:   Home
| + -

Asian sex video cheap gymshark Yoga clothing Ncs Shopping cheap fjallraven backpack NCS European websites NCS European News Web cheap hydro flask Water bottle cheap yeti cup cheap anello backpack Ncs National news