ЗА НАС

ТЕХНОБЕН НОВА ДОО Прилеп е приватно претприjатие основано во 1999 год. како мала машинобраварска работилница со мини технологија и неколку вработени. Во текот на своето работење развивајќи се и прилагодувајќи се на современите трендови и побарувачката на пазарот прераснува во едно од водечките претпријатија во Р.Македонија за производство на индустриски парни и топловодни котли, котли за домаќинство, садови под притисок, резервоари за течно гориво, данца, силоси, греење, климатизација и сл.

Во моментов во нашата фирма имаме 28 работници, од кои 4 машински инжинери, 1 машински техничар и 23 работници од кои 10 атестирани заварувачи кои имаат TUV сертификати за заварување.

Технобен Нова ДОО има остварено голем број на референци во Р.Македонија и надвор од неа. Горди сме на нашето досегашно работење и остварените цели и се надеваме дека со заеднички напори и меѓусебна соработка ќе ги задоволиме вашите желби и потреби.

ТЕХНОБЕН НОВА ДОО
Александар Македонски бб
7500 Прилеп, Македонија

+389 48 428 326
+389 48 428 326

[email protected]
www.tehnoben.mkNCS European News Web cheap Ncs anello backpack cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs yeti cup Ncs Shopping cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs hydro flask Water bottle Ncs National news cheap Ncs swissgear backpack