За нас

ТИНГ Дооел е една од првите фирми во РМ за производство на опрема за прехрана, земјоделие, хемија... со што допринесува во развојот на целокупната економија преку потенцирање на домашниот пазар (домашно произведена опрема а не увозна зависност).

Одличната работа и посветеноста на вработените денеска ја претвори оваа компанија во едно успешно средно претпријатие кое има широк спектар на производи и околу 100 вработени.

Повеќе

cheap Ncs tumi backpack cheap Ncs off white Sportswear NCS European websites cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs anello backpack cheap Ncs swissgear backpack cheap Ncs yeti cup cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs fjallraven backpack NCS NEWS web