Имате нов проект? Ви треба совет?

Побарајте не во било кое време

 • 1000

  завршени проекти

 • 125

  вработени

 • 4231007

  прозведени плочки

 • 1000

  Задоволни клиенти

..
Причина за соработка

Зошто да работите со нас

Кога се определивме за принципите на нашето работење, одбравме во центарот на вниманието да ни биде задоволството и на најпребирливите потрошувачи. Работејќи напорно создадовме производ кој во себе ги обединува традицијата и убавината на природниот камен со последните движења на технологијата. Строгата контрола ги прави нашите производи со врвен квалитет. Во фокусот на нашето работење е купувачот и неговите желби. Затоа, се трудиме да го направиме светот подобро место за живеење, работејќи според светските еко-стандарди.

 • ... навремена испорака

  на производи

  Секогаш точни и прецизни. Ние сме една од ретките компании кои на своите потрошувачи им нуди целосен пост-продажен сервис (транспорт, подготовка за монтажа, монтажа).

 • ... се соочуваме со

  повеќе проекти

  Секојдневно влегуваме во нови бизнис зделки и многубројни проекти. Нашиот труд е препознатлив и се повеќе баран и потребен.

 • ... секогаш изработуваме

  највисок квалитет

  Препознатливи сме како водечка компанија во земјата, по повеќе фактори, од кои најважен е квалитетот на услугата. Со помош на нашиот обучен и високо квалифициран кадар, кавалитетот на нашиот производ е загарантиран.

 • ... се прилагодуваме

  кон потрошувачите

  Главен приоритет на Урбан Инвест се клиентите. Тие се секогаш на прво место. Се прилагодуваме на нивните потреби и барања и спремни сме да ги задоволиме и потребите на најпребирливите потрошувачи

Адреса:
Mајор Томпсон 57, бл.13, вх.А, ап.12
Софија 1407, кв. Лозенец, Бугарија

Адреса:
1 Младен Стојанов, Улица: 2303 Перник, Бугарија

Адреса:
Улпиана У1 7/14,
Приштина 10000 Косово

Адреса:
The Building Centre, 26 Store Street,
London WC1E7BT

Адреса:
ул: "Тиквешко Востание
бр. 98", Кавадарци


cheap off white Asian sex video cheap tumi backpack National news European websites cheap hydro flask cheap anello backpack Video porno European News Web cheap yeti cups