Technology 2018-02-03T23:20:40+00:00

ИДНИНАТА ДОАЃА СО ВЕСТПРИНТ

Традиција стара 30 години, лидери во примена на нови технологии, најсовремени материјали, оперативни уреди со најнов датум, сопствен сервис, дистрибутери на најсилните брендови во светот.

ПОКРИЕНОСТ

Ја имаме најсилната поддршка за нашите клиенти.

КОМПЛЕТНА

Во соработка со нашите партнерти и сервисери

КВАЛИТЕТ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ИСКУСТВО

Триесете години искуство во сферата на дигиталниот печат не позиционираат на самиот врв во државата и регионот.

ЗОШТО ВЕСТПРИНТ Е ВАШИОТ ПАМЕТЕН ИЗБОР ?

Затоа што имаме триесет години искуство, затоа што имаме испорачано повеќе од 300 машини !! дигитални печатари, солвентни, еко-солвентни, УВ, сублимациски, ласерски, воден-печат, директ-текстил, преси, катери, ласерски катери мултинаменски и најбитното од се затоа што повеќе од 1500 клиенти ни ја дале довербата за опремување и оддржување…

ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ СО УНИКАТЕН КВАЛИТЕТ !!

Нашата палета на производи е од најреномирани производители во светот кој низ нашето работење ги филтриравме до совршенство. Не носиме брендирана роба произведена во кина пакувана под европски брендови. За нашите материјали зборуваат нашите клиенти…

ОПРЕМА КОЈА ГО ОДЗЕМА ЗДИВОТ !!

Поминаа 30 години откако го отпечативме првиот примеорк во Тогашната Југославија а Македонија како нејзин член. Од тој период наваму сме во постојана потрага по најквалитетната дигитална опреме која се произведува во светот а ја презентираме продаваме и одржуваме во нашата земја и регионот. Застапници сме за најсилните брендови во сферата на дигиталниот печат како и дополнителната опрема со вклучен сервис и оддржување.

ValueJet 1638UH

UV Led Printer 626UF

Mutoh

Mutoh UV Led 426UF

Mutoh ValueJet 1638X

ВЕСТПРИНТ Е СЕКОГАШ ЧЕКОР ПРЕД ОСТАНАТИТЕ….

  • Брендови број 1 во Светот

  • Неспоредлив Квалитет

  • Поддршка На Самото Место

  • Најдобар Однос Цена Перформанси

Бидете Дел Од Нашиот Тим

Наскоро започнува онлајн просторот за нарачки и испорака на опрема и услуги..

НАРАЧКИ

За нашите клиенти со помош на фирмата Макас Инженеринг обезбедивме приватен клауд за деловен пристап во кој ќе можат да ги разменуваат потребните документи како и нарачките за печат на дневно ниво.

Простор наменет за нашите клиенти кој имаат набавено опрема од нашата компанија. Во овој дел се наоѓаат кориснички упатства како и драјвери за нашата опрема.

За нашите клиенти во соработка со МакасИТ обезбедивме комплетен Онлајн Офис Пакет за обработка на податоците и нивно складирање.

БИДЕТЕ ВО ТЕК СО НАШИТЕ НОВИТЕТИ, САЕМСКИ ПРЕЗЕНТАЦИИ, ПРОМОЦИИ

ВЕСТПРИНТ е секогаш во тек со најновите достигнувања во делот на дигиталниот печат и постојано присутен на сите поголеми европски и светски збиднувања како во делот на опрема така и во делот на иновативните решенија.

Load More Posts

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ВЕСТ ПРИНТ ВИ СТОИ НА УСЛУГА

Поплнете ја контакт формата и нашиот персонал ќе ве контактира во најкус можен рок. Ви благодариме на довербата.

Следете Не на Друштвените Медиуми

Нашите страници редовно се надградуваат со нови информации

ВЕСТПРИНТ СЕДИШТЕ

Невена Георгиева бр.8 Скопје

Email: [email protected]

Web: westprint.mk

Tel:+389 2 313 50 50 , 313 53 53


Ncs Shopping cheap Ncs tumi backpack Ncs's News cheap Ncs anello backpack cheap Ncs swissgear backpack cheap Ncs fjallraven backpack NCS European News Web NCS European websites cheap Ncs off white Sportswear NCS NEWS web