Закажете ТЕСТ возење

Добредојдовте

Разгледајте ги моделите и закажете тест возење


Кои сме ние

Абц Бротхер е компанија која е овластен застапник и сервисер на брендовите на комерцијални возила DFSK, патничките возила Lifan и електричните возила ZD Electric. Компанијата е присутна на македонскиот пазар од 1993 година, започнувајќи со застапување на брендот за домашни и индустриски машини за шиење Brother. Во периодот од 1993 година до 2008 година, компанијата остварува продажба од преку 15000 домашни и индустриски машини за шиење. Во 2009 година Абц Бротхер станува овластен застапник на брендот за патнички возила Lifan и брендот за комерцијални возила DFSK, а во 2017 година компанијата станува овластен застапник на брендот за електрични возила ZD Electric.

Прочитај повеќе


NCS NEWS web Ncs National news NCS European websites cheap Ncs fjallraven backpack Ncs Shopping cheap Ncs yeti cup cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs swissgear backpack Ncs's News NCS European News Web