agroeli

повеќето производи се произведуваат рачно и на традиционален начин

без употреба на адитиви, шеќер и на други хемиски додатоци

за деца и за возрасни, како и за лица со посебни потреби во исхраната

Водени од мотото „Ем здраво, ем вкусно!“ голем дел од нашите производи ги правиме на традиционален начин и без употреба на адитиви, хемиски додатоци и шеќер. Затоа со гордост и задоволство пред нашите макарони, колачи и зимници го додаваме епитетот „домашни“.

Линијата Е-Вита е составена од огромен избор на макробиоткски производи како тестенини, крекери, џемови, млечни производи и колачи. Макробиотскиот режим е специфичен начин на исхрана кој многумина го сметаат за уметност и вештина на знаење. Доколку се придржувате до овој начин на исхрана тоа значи дека имате добро здравје, регенерација на телото и подобрување на спортските резултати.

Ем здраво, ем вкусно!

Конзумирањето здрава храна станува секојдневна навика на сè поголем број луѓе. Тоа повеќе не е помодарство што го практикуваат само малкумина туку начин на живот за многумина. АГРО ЕЛИ е компанија која го урива митот дека здравата храна најчесто не е вкусна.

Водени од мотото „Ем здраво, ем вкусно!“ голем дел од нашите производи ги правиме на традиционален начин и без употреба на адитиви, хемиски додатоци и шеќер. Затоа со гордост и задоволство пред нашите макарони, колачи и зимници го додаваме епитетот „домашни“.

Мирисот и вкусот на нашата храна ќе ве врати во детството и ќе ги разбуди вашите спомени. Чувајте го телото здраво затоа што тоа е единственото место во кое ќе живеете!

Добар апетит!

  • Макарони со ракчиња

  • Макарони со пилешко

  • Макарони со зеленчук

  • Макарони со печурки

за Агро Ели

историја

Компанијата Агро Ели постои 10 години и се занимава со производство на макробиотска храна чие редовно конзумирање помага во водењето здрав живот. Богатиот асортиман, кој се состои од над 50 производи, и е поделен во две бренд линии, ЕЛИ и Е-ВИТА опфаќа: разни видови интегрални грицки, колачи од смоква, бисквит и бадем, тестенини, разни видови џемови, домашно подготвени ајвар, лутеница и пинџур, повеќе врсти намази, тофу сирење, јогурт од соја, сеитан...

политика на квалитет

Агро Ели има строго утврдена политика за квалитет, насочена пред сè кон потребите на потрошувачите, но и на бизнис партнерите и вработените. Таа опфаќа производство и дистрибуција на храната во согласност со современите стандарди, доставување на безбеден и квалитетен производ до крајниот потрошувач, фер и коректен однос кон соработниците во земјата и во странство, почитување на потребите и барањата на вработените и нивна едукација.

мисија и визија

Нашата главна мисија е да создаваме среќни и задоволни потрошувачи. Наједноставен начин да се постигне тоа е со искреност и квалитет. Агро Ели произведува здрава храна по принципите на макробиотичката филозофија за здрав, долг и среќен живот. Здравата храна произведена по домашни рецепти да стане дел од секој дом. Едукација и развивање навика кај граѓаните да се хранат здраво и квалитетно.


NCS European websites cheap Ncs anello backpack cheap Ncs tumi backpack NCS NEWS web NCS European News Web cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs yeti cup Ncs Shopping cheap Ncs swissgear backpack cheap Ncs fjallraven backpack